fbpx ​ ​
Ring på +45 56 63 16 31
Bestil en tid til dit næste besøg
top

SKADESCENTER

SKADESCENTER

VI HAR DANMARKS BILLIGSTE PRIS PÅ UDSKIFTNING AF FORRUDE

De fleste stenslag kan repareres på vores skadescenter – også dem der sidder i synsfeltet, selvfølgelig afhængigt af størrelsen.

Så længe der ikke er hul igennem glasset skal vi nok få det ordnet.

Revner:
Små revner kan repareres, dog ikke i synsfeltet. De løber dog ofte videre og derfor anbefaler vi udskiftning, af sikkerheds og holdbarheds mæssige årsager. Vores professionelle skadescenter skal nok ordne det for dig.

Bilruder:
Vi reparerer og udskifter alle former for bilruder på skadescenteret. Samtidig sikrer vi kvalitets og sikkerhedsmæssigt korrekt udførelse med garanti selvfølgelig.
Vi har stor faglig specialviden og ekspertise – altid garantireparation og kontrol af tæthed m.m. Bl.a. tilbyder Morten Damgaard Auto DANMARKS billigste pris på udskiftning af forrude. 

I dag er så godt som alle bilmærkers ruder, en integreret del af bilens konstruktion og sikkerhed, som kræver indgående specialviden og høj faglig kompetence ved udskiftning.

Vores skadescenter sørger for en grundig uddannelse af vores montører, de kommer løbende på efteruddannelse og har et ind gående kendskab til markedets mange bilmodeller og rudetyper – og ikke mindst bilfabrikkernes sikkerhedsforskrifter med hensyn til montering.

Vi sikrer en hurtig, professionel og korrekt montering med garanti for tæthed. Udskiftning på så godt som alle typer af biler og varevogne klares direkte på vores skadescenter.

Vi har altid den bedste pris. Vi giver også prisgaranti, du skal bare fremvise et skriftligt tilbud fra et andet værksted når du kommer forbi skadescenteret.

Bestil tid – klik her eller ring på tlf.: 56 631 631

– uanset om det er en forsikringsskade eller dig selv der skal betale

Medarbejder