fbpx ​ ​
Ring på +45 56 63 16 31
Bestil en tid til dit næste besøg
top

DINITROL RUSTBESKYTTELSE

RUSTBESKYTTELSE FRA DINITROL

DINITROL RUSTBESKYTTELSE

DINITROL rustbeskyttelse er baseret på mere end 50 år erfaring i udvikling af behandlingsystemer samt på praktisk rustbeskyttelsesbehandling af biler.

Morten Damgaard Auto i Køge tilbyder, servicesikring, aircondition service, lånebil, bilplejecenter m.v. Læs mere her på hjemmesiden.

Vi arbejder med de mest moderne og miljøtilpassede produkter, som må anvendes på alle bilmærker i Danmark uden af fabriksgarantien bortfalder (BMW undtagen). Alle biler behandles efter detaljerede sprøjtediagrammer, som findes på stort set alle bilmodeller på det danske marked og behandlingen udføres af specialuddannet personale på DINITROL stationerne.

Forhør dig om netop din bil hos os – din DINITROL station i Køge eller rekvirer en brochure.

Hvorfor skal jeg benytte mig af rustbeskyttelse…?
..for at:

  • Din bil, kan klare det danske klima
  • Undgå rustangreb
  • Få optimal passiv sikkerhed
  • Få ekstra lyddæmpning
  • Få færre reparationsomkostninger
  • Få en bedre byttepris

Det danske klima hører til blandt verdens mest korrosive, hvilket betyder, at der er fugtighed i bilens karrosseri stort set året rundt og udsætter derfor din bil for at få rustangreb allerede i bilens første leveår. Selv om bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti, er det kun en garanti imod gennemtæring
indefra, hvilket vil sige, at der skal være hul i pladen, før skaden er omfattet af garantien.

Garantien omfatter derimod ikke bundkar, bremserør og øvrige mekaniske dele i bilens undervogn. Hvis du vil undgå problemer med rust i din bil, anbefaler vi dig at få bilen effektivt rustbeskyttet så tidligt som muligt – det er dog sjældent for sent og aldrig for tidligt. Og så er det jo ikke ligegyldigt hvor meget man får for sin brugte bil når der skal købes ny DINITROL behandlingen giver en bedre byttepris.

Læs mere på DINITROL Køge – klik her


Rustbeskyttelse