fbpx ​ ​
Ring på +45 56 63 16 31
Bestil en tid til dit næste besøg
top

Engine Diagnostics

Farvel til store værkstedsregninger

Bilglas – Morten Dammgaard Autoværksted Køge.
Vi har Danmarks BILLIGSTE pris på udskiftning af forrude.
De fleste stenslag kan repareres – også dem der sidder i synsfeltet, selvfølgelig afhængigt af størrelsen.
Så længe der ikke er hul igennem glasset skal vi nok få det ordnet.
Revner:
Små revner kan repareres, dog ikke i synsfeltet. De løber dog ofte videre og derfor anbefaler vi udskiftning, af sikkerheds og holdbarheds mæssige årsager.
Bilruder:
Vi reparerer og udskifter alle former for bilruder. Samtidig sikrer vi kvalitets og sikkerhedsmæssigt korrekt udførelse med garanti selvfølgelig. Vi har stor faglig specialviden og ekspertise – altid garantireparation og kontrol af tæthed m.m. I dag er så godt som alle bilmærkers ruder, en integreret del af bilens konstruktion og sikkerhed, som kræver indgående specialviden og høj faglig kompetence ved udskiftning.
Vores montører er grundigt uddannede og kommer løbende på efteruddannelse og har et ind gående kendskab til markedets mange bilmodeller og rudetyper – og ikke mindst bilfabrikkernes sikkerhedsforskrifter med hensyn til montering.
Vi sikrer en hurtig, professionel og korrekt montering med garanti for tæthed. Udskiftning på så godt som alle typer af biler og varevogne.
Vi har altid den bedste pris. Vi giver også prisgaranti, du skal bare fremvise et skriftligt tilbud fra et andet værksted.
bilglas

Kontakt os

Ønsker du at bestille tid, kan du kontakte os her

Udfyld venligst formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.